házasságmintvég

Élet rengeteg érzelemmel!

Mit fogok ide írni?

2017. március 29. 08:50 - Metanis

A cím egy kérdés, csupán amire már előtte tudtam a választ. Tudom mit fogok írni és miért, és a hogyant is.

 Íme a válasz és amit utána kérdeznél és azokra is a válasz.

Azért írom, mert nem tudom magamban tartani. Túlságosan is fáj, hogy magammal cipeljem egy életen át, ugyanakkor roppant nehéz elmondanom bárkinek is vagy csak megértetni, hogy mit is érzek valójában.

Ha te mint olvasó ide tévedtél felteszed a kérdést miért is olvassam tovább?

Nem kell tovább olvasnod, de egy kis bepillantást nyerhetsz egy fiatal szív megszületéséről és haláláról. Mintha a gyermek a szülészágyon halt volna meg az anyja ölében...

Folyamatosan fogom írni, a dolgot amíg a végére nem érek, kiegészítve megtörtén és az emlékek kuszaságában kiegészített párbeszédekkel, körül és leírással.

(Most, hogy érzem magam?: Könnyekkel a szembe írom, de nem könnyezhetek mert meglátják, aztán hazudnom kell, hogy fáradt vagyok, meg allergiás, de talán mások is látják, hogy nem így van. Nem kérdeznek tovább, én válaszolok tovább.)

Olyan gyakran írom, ahogyan csak tudom.

Köszönöm, hogy elolvasod!

Így néz ki a közös gyűrűnk, annyi különbséggel, hogy nem élesen hanem hullámban van a fehér és a sárga arany, illetve egy gyémánt kővel. Gyönyörű. Kifejezetten nekünk készítették, többször próbáltuk fel, mire elkészült. Nagyon szeretem mert minden benne van amiben csak hiszek. A páromnak is nagyon tetszett, kifejezetten izgultam, hogy miatta, hogy neki is bejön-e vagy sem.

-Két típusú arany van benne, ketten vagyunk a kapcsolatban
-hullám választja el, mert van amiben ő jobb van amiben én és így egészítjük egymás hibáit, erényeit.
-Gyémánt mert törhetetlen a kapcsolatunk.

wtau-576_tobbszinu_arany_karikagyuru_wtau-576.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazassagmintveg.blog.hu/api/trackback/id/tr3912384391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása