Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

házasságmintvég

Élet rengeteg érzelemmel!

2/7 Bent / Az ajtó nyílik ... nyílik...nyílik..

2017. március 31. 14:15 - Metanis

3 levél az életemről.

 2-dik szál virág

/ Első nagy találkozás / Az ajtó, amin készülök belépni /

 

Ismét neked írom a levelem Idegen!

Nagyon sok kérdés van bennem és még több homályos érzés... Képzeld eljött hozzám. Teljesen kitakarítottam a kecót :D nem mintha nagyon rá fért volna, de azt akartam tökéletes legyen. Régen az exemnél is pont ez csináltam, ez a takarítás közben jutott eszembe. Túl vagyok rajta nem hozom fel, és most pedig jöhet az én nagy esélyem, a szebb jövőre, család, szerelem, és minden ami ezzel jár. Olyan boldog vagyok. NA, de komolyan fogok viselkedni, ne lássa rajtam a túl nagy rajongást.. (izgi). Lementem érte az állomásra és közben beszélgettünk, nagyon szépen sütött a nap, picit hideg volt, de nem fáztam, fűtött a szerelem  <3 . Főztem neki, szezámmagos csirkét, meg valami levest. Feljött, és beszélgettünk, olyan boldog voltam. :) (most pedig a levelet írva sírok, de nem zökkenek ki, elmesélem minden részletét..pill zsepi..  olyan nehéz megállni.. már egyedül vagyok itt nem lát senki.. bocsi)

Szóval beszélgettünk. Képzeljétek pont a szezámmagos csirke a kedvence :) Szerencsém volt. Egy csomó mindenről beszélgettünk, de nem igazán emlékszem, csak a mosolyára :) Miután megkajáltunk, bementünk az ágyra, ott is beszélgettünk át is öleltem és csókolóztunk. Forró voltak az ajkai, és olyan hevesen vert a szíve, ettől nekem is, de hideg vér ! Voltak pillanatok amikor csak öleltük egymást olyan jó érzés volt, elfelejteni a világot, mindent és mindenkit, nincs semmi csak az érzés. Hát az volt... oly annyira, hogy végül meztelenre vetkőztünk.. puff ennyit a hideg vérről. Nagyon jó volt a szex kb 15s-ig ugyanis utána eszembe jutott a másik, hogy vajon én leszek a következő darab. Aztán észre vettem, hogy fáj neki, szóval rá is kérdeztem gond van? Nem mert nagyon megszólalni, szóval most márt oda figyeltem amire ő nagyon meglepődött. A végén megkérdeztem mi történt, és ő nagyon fura választ adott. Soha senki nem vette észre rajta, hogy ha baja van szex közben. Minden partnere csak magával foglalkozott. Nem tudom ezt hova tenni szóval nem mondtam semmit.feküdtünk egy ideig aztán elment lefürödni, Én meg ott maradtam agyalva, Remek bár ne így történt volna, Nem bántam meg, de tudod úgyis... Nekem szép emlék marad akkor is..és pont. a többit kitakarom...

Kikisértem az állomásra, és közöltem vele, hogy nem leszek szerető. Ha szeretne valamit a továbbiakban dönteni kel! Mondta a magáét, hogy nem tud hova menni, nincs pénze , haza nem akar költözni mert ott rossz neki... Jó akkor költözz hozzám, pénz nem kell eltartalak az első hónapban, mire összeszeded magad. Azt mondta átgondolja.

Haza mentem és az ágyra néztem amiben még 1 órája feküdtünk, neki dőltem a falnak és elszomorodtam, tudjátok mint amikor valakinek meghal valakije , vagyis inkább magában hal meg valamije. Ennyi kész, mit műveltem, miért kellet ez, már megint a boldogság hajszolásában teszek marhaságot. Most, hogy feküdjek bele az ágyba ott szoktam aludni.. mondjuk keresztben szexeltünk, én meg hosszába alszom, szóval részben okés.. Miután ezen olyan jót nevettem, tudomásul vettem ilyen az élet.

szia.

 

/ Költözés / Az ajtóban állok és mindjárt belépek. /

 

Döntött :D már másnak felhívott, hogy hozzám költözik :P akkor csak kamu volt a sok kifogás, hogy ne bízzam el magam :)... Annyira örültem, hogy a munka helyen megkérdezték mi történt.. szóval bevallottam, hogy lett egy párom. Ja arra nem gondoltam, hogy majd jönnek az apró kérdések, szóval ki veséztek, hogy már a szexen is túl vagyok.. ez kemény 5 perc alatt megvolt nekik.. ez az megint komolyat alakítottam.. inkább ne mosolyogtam volna... vagy dicsekedtem volna el..

Az egyik munka társamat kértem meg, hogy segítsen elköltözni neki, én nem állíthatok oda, hogy hali rám cseréltek :D  na jó ez még poénnak is sok. és ott van a lelki ismeretem is, hogy mit művellek. Igaz azóta kiderült, hogy csak kényszerből ment oda mert az előző exe kidobta. Mondjuk homályos nekem, hogy ez most hogy is van, de lesz időm rá kérdezni, de nem akartam kifaggatni..  Tudjátok ti is, örülsz az ajándék lónak és nem nézed fogát.. majd ha elment a tulaj megnézzük. 

Egy barátja is segített költözni. Szóval úgy hárman elmentek a cuccaiért. Én közben otthon agyaltam,  a sok ismerős, barát azt mondta, hogy hülye vagy, mit foglalkozol ilyennel aki egyszerre két vasat tart.. még anyámnak is csak utólag mondtam el, és nem mondtam meg mennyi volt az átfedés, csak kicsi szót használtam, ami a valóságban 3 hónap volt.  De itt is vannak , felhordjuk a ruhákat, ami elég sok, sose gondoltam volna, hogy ilyen sok van neki, remélem nem gyűjtögető...  Amíg bent voltak, a munka társam külön hívott, és közölte velem, hogy vigyázzak a barátjával mert szerinte felcsillant a szeme, hogy most így, hogy elköltözött talán neki is lehetnek babérok. Kedves idegen erre mint mondanál? Mi járna a fejedbe? Én úgy döntöttem semmi, az ő dolga, ha tovább lép tovább lép remélem gyorsan, hogy ne fájjon. Nem hallgatok a munkatársamra, nem fogok féltékenykedni... Ez a nap boldog marad és kész!

jó éjt szia.

 

/ Az első megismerés/ Már bent vagyok az ajtón és a nagy fényben most pislogok a szemeimmel /

 

El kezdünk ki pakolászni, vagyis inkább ő mert én főztem, de hamar kész lettem. Megkérd, hogy ami nem tetszik nekem ruha azt ő kidobná mert nagyon sok a felesleges ruhája amit már régóta nem vett fel. Bele mentem a játékba gondoltam akkor jó muri lesz. Szóval kidobtuk az összes gyerekes és diszkós ruhákat, én szeretnék már "felnőtt" lenni, komolyan élni szóval a komolyabb ruhákat preferáltam, de kijelentettem, hogy minden amit mondok az az ény véleményem, azt tart meg amit szeretne, nem kell rám hallgatni. Szóval semmi képen sem akartam haragot.  Elég sok ruha kiment, kb 30-40% ebből kb 20%-30% én miattam. Persze volt amit annak ellenére dobott ki, hogy nekem tetszett  és volt amit megtartott ami meg nem.

Eljött az első éjszaka... hát nem úgy történt mint ahogy én azt elképzeltem. Én romantikát képzeletem, össze bújást, forró csókokat, végtelen bújást, ölelést.. Meg ilyesmit . Tudom nyálas vagyok, de ha egyszer ezeket szeretem ha így nyugszom meg, tehetek én róla? 

Oda bújtam, hogy szeretkezzünk", erre ő közli velem, 
-Oké megyek..
Döbbentem kérdezem....:
-Hova mész?
Válasza:
-Hát le mint a pornó filmekben...
Egy percig nem tudtam megszólalni, azt hittem álmodom, édes istenem már megint hova sodort az élet...
-Nem forgatunk... Én szeretkezni akarok nem baszni, ha nincs kedved akkor mond és ennyi. Nem történik semmi. 
Döbbenten néztünk egymásra és azt mondta, hogy egy partnere sem volt még ilyen kedves hozzá.
Szóval végül is szeretkeztünk, de a végén mikor már pihentünk egy kicsit, sírva fakadt, hogy őt szexuálisan bántalmazták részegen és azóta nem érzi magát egész embernek. Én tudom-e őt valakibe nézni. Életem során pszichlógiát tanultam , szóval végre tudtam használni.. Megnyugtattam, hogy igen , és így is szeretem, számomra nem változtat meg ez a tény semmit, számomra akkor is ugyan olyan gyönyörű vagy. Azért szeretlek mert téged akarlak, akárhogy is vagy.

 

Eltelt pár hét az eset óta én nem hoztam fel ő meg bezárkózott, Teljesen magába. Nem az eset után közvetlenül, hanem egyik nap elkezdte a telefont nyomkodni és azóta olyan mintha valakivel élek, csak az nem személy. Kimentünk a Margit szigetre, ahol elkezdett az egyik exéről beszélni, meg, hogy kivitte őt is ide. Igaz én kérdeztem meg, de nem akartam, hogy ennyire részletes legyen.. Elmondta, hogy oda vitte a padhoz és ott csókolta meg először (aki kidobta ), és vajon melyikre mutatott.. pont arra mihez engem is vitt. Szép, ex pótlék lettem.. az igen...közben kiderült, hogy megcsalta az exét mert nem törődött vele.. Egy házibuliban a szülinapossal. Az szép kis születésnap volt... Aztán elment elsírta magát egy másik srácnak aki szintén meghúzta ő vissza ment az előzőhöz akinek a bánatában megint meghúzta... Szóval a srácot kb 3x csalta meg mire elmondta neki, ő meg közölte vele fel is út le is út. Jaj kimaradt a 4. megcsalás mert az előző exe volt a 4dik. NA igen, itt tettem volna semmisé a dolgot és titkoltam volna el, hogy valaha ismerem. Jó oké a múlt ő lezárta én meg nem beszélek róla többet. 

megint eltelt pár nap, ő csak még mindig be van zárkózva, úgy viselkedik velem mintha csak épp aktuális párja lennék, akt holnap elhajt. Lehet, hogy csak kihasznál, lehet hogy tévedtem nincs is szerelem, csak ezek a éjjel nappal Budapest feeling? Az egyik este ezen agyaltam. Totál magam alatt voltam, nem is öleltem nem is bújt hozzám, ő csak feküdni akart. Lehet hogy én rontottam  el megint a dolgot? Szóval felkeltem az éjszaka közepén oda dőltem az én kis falamhoz és pityeregtem, oké szánalmas tudom, de akkora vágy van bennem, olyan tettre készen érzem magam és olyan tehetetlennek. Úristen felkelt,lehet fent volt végig... nem hiszem el........ gyorsan megtöröltem a szemem... Megkérdezte mi a baj.. Mondom neki semmi csak rosszat álmodtam.. (jaj lehet, hogy hallotta a motyogásom is...olyan hülye vagyok...megint mit tettem... ) egy kis szünet után azt mondta, hogy mondjak el nyugodtan. meghallgat mint ahogy én tetem.
-Nem érlek el.. Bezárkóztál előttem. Érzem, hogy nem úgy kezelsz mint mikor annyira szerelmes voltál, teljesen rideg vagy velem, és nem tudok mit tenni, teljesen kifogytam az ötletekből... Szeretlek, de te ......

Nem jött ki több szó és nem is akartam mondani már semmit sem. csak meg akartam nyugodni... Ő átölelt és azt mondta nem tudta, hogy így érzek iránta. Én is átöleltem őt és azon az éjszakán csak öleltük egymást. Megváltozott minden, tök jó volt, nem is bánom, hogy észre vette... Boldogok vagyunk és csak ennek örülök.  

szia Idegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazassagmintveg.blog.hu/api/trackback/id/tr8212385425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása